Skip to content Skip to footer

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ

Προγραμματίζοντας τις διακοπές σας για την Αστυπάλαια θα έχετε μια τεράστια γκάμα επιλογών για τη διαμονή σας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους οικισμούς του νησιού ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες: την κοσμοπολίτικη Χώρα και τον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου, τον Γιαλό δίπλα στο παλιό λιμάνι, το Λιβάδι με τη μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού ή τη Μαλτεζάνα με το γαλήνιο τοπίο.

Με την ίδια ευχέρεια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες προτάσεις, που διαφοροποιούνται ανάλογα με το ύφος, την τοποθεσία ή τα οικονομικά σας δεδομένα. Σίγουρα όμως όποια κι αν είναι η τελική σας επιλογή δεν θα χρειαστεί να κάνετε την παραμικρή έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που θα απολαύσετε. Το νησί μας φημίζεται για τη φιλοξενία του, την οποία θα διαπιστώσετε από την πρώτη στιγμή της παραμονής σας εδώ. Από την υποδοχή ως την τελευταία μέρα της διαμονή σας θα νιώσετε τη θετική τους ενέργεια, αυτή που κατακλύζει το νησί και θα σας κάνει να το αγαπήσετε. 


Boutique hotels, επιπλωμένα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, παραδοσιακές κατοικίες, ή το οργανωμένο κάμπινγκ, συνθέτουν μια λίστα στην οποία σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, προκειμένου να κάνετε τις διακοπές σας… αλησμόνητες.