Skip to content Skip to footer
gastronomy-banner3

Kallichoron Art Boutique Hotel

Το Kallichoron Art Boutique Hotel είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χώρα της Αστυπάλαιας που συνδυάζει την νησιωτική παράδοση με την σύγχρονη άνεση. Η μαγευτική θέα, η προσεγμένη διακόσμηση και ο σύγχρονος εξοπλισμός σε συνδυασμό με την ζεστή φιλοξενία και τις αυθεντικές γεύσεις εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μία ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή.

Η ιδιαίτερη θέση του συγκροτήματος λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Χώρας χαρίζει στους επισκέπτες μια μαγευτική θέα στον παραδοσιακό οικισμό του Κάστρου, τους κατάλευκους ανεμόμυλους και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Ένα αρμονικό περιβάλλον γαλήνης και χαλάρωσης, με φόντο την πιο εντυπωσιακή ανατολή στο Αιγαίο σας περιμένει να το απολαύσετε.

Στο Kallichoron πιστεύουμε στην πράσινη επιχειρηματικότητα και υιοθετούμε «πράσινες» πρακτικές για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον της Αστυπάλαιας. Η φιλοσοφία μας αποτυπώνεται στο διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας Green Key Eco Label που έχουμε αποκτήσει για την περιβαλλοντική πολιτική που ακολουθούμε.

Περιορίζουμε την κατανάλωση ενέργειας και νερού, προωθούμε την χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, ενώ στηρίζουμε ενεργά τους τοπικούς παραγωγούς, ο οποίοι μας προμηθεύουν με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Με την συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού μας, εργαζόμαστε για την συνεχή απομείωση του ενεργειακού αποτυπώματος που προκύπτει από τις δραστηριότητες του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, το Kallichoron συμμετέχει στο πρόγραμμα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης “Clean Hands”. Η εθελοντική αυτή κίνηση έχει σκοπό την συλλογή χρησιμοποιημένων σαπουνιών από ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και την μετατροπή τους, μετά από ειδική επεξεργασία, σε νέα σαπούνια, τα οποία στην συνέχεια διανέμονται σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Η ενσωμάτωση περιβαλλοντικών κριτηρίων και «πράσινων» πρακτικών στις δραστηριότητές μας αποτυπώνει την προσήλωσή μας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και κοινωνικής ευθύνης, ενώ στηρίζουμε έμπρακτα την τοπική κοινωνία.

: Χώρα

: 12

: Phone:  (+30) 2243 061 935, (+30) 6936 889 888

Fax:(+30) 2243 061 934

: info@kallichoron.gr

: Βραβευμένο “Grandma’s Breakfast” στην βεράντα σας, : wifi, TV, Air Condition, Parking,  Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, Δωρεάν μεταφορά από/ προς το λιμάνι/ αεροδρόμιο

Visit site