Skip to content Skip to footer
gastronomy-banner3

Tholaria Boutique Hotel

4 ΑΣΤΕΡΙΑ

Το Tholaria Boutique Hotel διαθέτει 3 Spa Σουίτες με εξωτερικό Ιδιωτικό πισινάκι – υδρομασάζ, 2 Οικογενειακές Σουίτες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 5 άτομα, 1 Διώροφη μεζονέτα με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και 3 πολυτελή δίκλινα δωμάτια ( τα οποία γίνονται και τρίκλινα ) με μοναδική θέα προς τη θάλασσα και το μαγευτικό κάστρο.

Το ξενοδοχείο μας συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με την άνεση, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τη διακριτικότητα, τον επαγγελματισμό με τη φιλοξενία.

Το Tholaria Boutique Hotel βρίσκεται στην πανέμορφη γραφική Χώρα της Αστυπάλαιας, μόλις 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία όπου διασώζονται μέχρι και σήμερα 9 ανεμόμυλοι.

Με θέα το επιβλητικό ενετικό κάστρο που δεσπόζει στην κορυφή της χώρας της Αστυπάλαιας και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, το ξενοδοχείο Tholaria Boutique στην Αστυπάλαια μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής που η παντοκρατορία του λευκού και του γαλάζιου, συνηγορεί στην ολοκλήρωση ενός σκηνικού λιτής αρχοντιάς και απόλυτης σεμνότητας.

Πέτρινες εσωτερικές καμάρες, λευκοί τοίχοι και γήινα υλικά, δημιούργησαν το ξενοδοχείο Tholaria Boutique στην Αστυπάλαια

: Χώρα

: 9

: Phone: (+30) 2243062072

:tholariahotel@gmail.com

: Breakfast : wifi, Transfer Άφιξης/Αναχώρησης, Πάρκινγκ, Πισίνα, Γυμναστήριο, Sauna, Κλιματισμός, Ιδιωτική πισίνα στις Spa Suites, Υπηρεσία Δωματίου

Visit site