Skip to content Skip to footer
gastronomy-banner3

Aspro Mple Luxury Studios

Τα Παραδοσιακά Διαμερίσματα Άσπρο Μπλε είναι ένα συγκρότημα από πλήρως επιπλωμένα δωμάτια χτισμένα με αγάπη και σεβασμό προς την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού. Το ξύλο και η πέτρα είναι τα κύρια υλικά δόμησης των διαμερισμάτων, ενώ το Ελληνικό πνεύμα κυριαρχεί παντού. Όλα τα στούντιο & τα διαμερίσματα έχουν δικό τους μπαλκόνι ή αυλή, από όπου μπορείτε να απολαύσετε την απίστευτη θέα του Κάστρου και της θάλασσας. Όλα είναι επιπλωμένα με παραδοσιακά χειροποίητα έπιπλα.

Το συγκρότημα Άσπρο Μπλε βρίσκεται αμφιθεατρικά χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου, έτσι ώστε να σας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσετε τη Θέα όλου του νησιού. Τα διαμερίσματα είναι όλα ευάερα κ ευήλια και βρίσκονται στην καρδιά της Χώρας του νησιού. Αποτελούν ιδανική λύση για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το καφέ τους, έχοντας μπροστά τους σε απόσταση αναπνοής τη Θέα του Κάστρου, των μύλων και του γραφικού λιμανιού.

: Χώρα

: 4

: Phone: (+30)2243061643 – (+30)6974610067

:info.aspromple@gmail.com

 : wifi, TV, Air Condition, Parking,Κλιματισμός, θέρμανση, ιδιωτική είσοδος, ηχομόνωση, τηλεόραση LCD/Plasma, internet (wifi), γραφείο, καθιστικό, καναπές, μεγάλα κρεββάτια, ντούζ / μπανιέρα, τουαλέτα, πετσέτες μπάνιου, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, μπαλκόνι, θέα στη θάλασσα, Κήπος,  sun terrace, ενοικίαση αυτοκινήτου, μεταφορά από και προς το λιμάνι

Visit site