Skip to content Skip to footer
gastronomy-banner3

Mariakis Luxury Studios

Για όσους αναζητούν την απόλυτη ποιότητα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές δεν έχουν παρά να επιλέξουν το Mariakis Luxury Studios.

Διαθέτει 1 Deluxe studio με εξωτερικό Ιδιωτικό Jacuzzi και 3 Studios με μοναδική θέα προς τη θάλασσα και το μαγευτικό κόλπο του Πέρα Γιαλού, ενώ συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με την άνεση, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τη διακριτικότητα, τον επαγγελματισμό με τη φιλοξενία.

Το Mariakis Luxury Studios είναι ένα κατάλευκο συγκρότημα που ξέρει να αναμιγνύει τη λιτότητα με την πολυτέλεια. Είναι χτισμένο στους πρόποδες του ενετικού κάστρου της Αστυπάλαιας, μόλις 70 μέτρα από την κεντρική πλατεία όπου διασώζονται μέχρι και σήμερα οι 9 ανεμόμυλοι.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τα διάσπαρτα νησάκια της Αστυπάλαιας, το κατάλυμα Mariakis Luxury Studios, διατήρησε την αρχοντιά που φέρουν οι παραδοσιακές αρχιτεκτονικές γραμμές της Αστυπάλαιας και σε συνδυασμό με τη λιτότητα και την λειτουργικότητα των δωματίων, προσφέρει απλόχερα τη χαλάρωση και την ηρεμία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν τα ξύλινα ταβάνια με τις καλαμωτές, τα παραδοσιακά κρεβάτια και οι σοφάδες.

: Phone:  +30 2243062072, +30 6949473947

Fax: +30 2243062072

:mariakishotel@gmail.com

: wifi, TV, Air Condition, Parking, θέα στη θάλασσα Δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι / αεροδρόμιο

Visit site