Skip to content Skip to footer
gastronomy-banner3

Nisides Suites

Το Nisides Suites απέχει 300μ. από την παραλία Τζανάκια και προσφέρει μπαρ, κήπο και κλιματιζόμενα καταλύματα με αίθριο και δωρεάν Wi-Fi. Το κατάλυμα διαθέτει υδρομασάζ.

Κάθε μονάδα διαθέτει καναπέ, καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με παντόφλες. Θα βρείτε επίσης ψυγείο, βραστήρα και καφετιέρα.

Στο διαμέρισμα σερβίρεται à la carte πρωινό.

Οι επισκέπτες του Nisides Suites μπορούν να χαλαρώσουν στη βεράντα.

Το κατάλυμα απέχει 600μ. από την παραλία Λιβάδι και 1,4χλμ. από την παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,2 για ταξίδι δύο ατόμων.

Το Nisides Suites πήρε το όνομα του από τις 18 νησίδες που υπάρχουν στον δήμο της Αστυπάλαιας, οι οποίες είναι ακατοίκητες. Κάποιες από αυτές είναι ορατές από το ξενοδοχείο μας.  

Χτισμένο πάνω στην πλαγιά μόλις 150 μέτρα από την παραλία Τζανάκι και 700 μέτρα από τον οικισμό Λιβάδια. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει έχοντας πανοραμική θέα προς το Αιγαίο, τη χώρα του νησιού και το κάστρο που θεσπίζει την κορυφή της. 

Υπάρχουν πέντε ανεξάρτητα κτίρια που στεγάζονται πέντε πολυτελείς σουϊτες με ιδιωτική πισίνα στην κάθε μία από αυτές και ανεξάρτητη είσοδο. Όλες οι σουϊτες μας είναι έτσι δομημένες ώστε να προσφέρουν την ίδια πανοραμική θέα. 

Το ξενοδοχείο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον καθώς είναι χτισμένο με πέτρα του νησιού ακολουθόντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά ταυτόχρονα έχει και την σύγχρονη αισθητική , φυσική και κομψή διακόσμηση. Οι σουϊτες μας προσφέρουν έναν μοναδικό και ξεκούραστο ύπνο με τα στρώματα της cocomat

Το Nisides Suites υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 11 Απρ 2022.

 

Επικοινωνία: +30 697 944 1253

Email: info@nisidesuites.com

Παροχές

Κουζίνα

Θέα στην Πόλη

Κήπος

Πισίνα

Βεράντα 

Μπαλκόνι 

Wi-Fi

Δωρεάν Parking