Skip to content Skip to footer
gastronomy-banner3

Pansion Kaloudis

Μέσα σε ένα καταπράσινο και ήρεμο περιβάλλον, στο όμορφο Λιβάδι Αστυπάλαιας, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Πανσιόν Καλούδης σας υποδέχονται, για να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής για τις διακοπές σας. Εδώ, σ’ ένα μαγευτικό τοπίο με θέα τη θάλασσα, οι φιλοξενούμενοί μας απολαμβάνουν όλες τις «σπιτικές» ανέσεις.

Κτισμένο κυριολεκτικά «πάνω στο κύμα», σε απόσταση μόλις 80 μέτρων από τη θάλασσα, το συγκρότημα Πανσιόν Καλούδης αποτελεί ιδανικό προορισμό για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία, με φόντο «το απέραντο γαλάζιο» του Αιγαίου. Όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά μας διαθέτουν τις απαραίτητες σύγχρονες ανέσεις, χωρίς όμως να λείπει το παραδοσιακό στοιχείο. 

Ταυτόχρονα, το γραφικό Λιβάδι θα σας μαγέψει με τις ομορφιές του. Σε απόσταση μόλις 3 χλμ. από τη χώρα, η περιοχή μας θεωρείται ως η καλύτερη αφετηρία για εξορμήσεις στις μαγευτικές παραλίες του νησιού. Απολαύστε την πιο άνετη και ξεχωριστή διαμονή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Πανσιόν Καλούδης στο Λιβάδι και εξερευνήστε την ιστορία, την ομορφιά και την υπέροχη θάλασσα της Αστυπάλαιας.

Σας περιμένουμε για να σας φιλοξενήσουμε και να σας δείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας!

: Λιβάδι

: Phone: +30 2243 0 61318, +30 6971 873 436

: m_kaloudis@hotmail.com.gr

: wifi, TV, Air Condition

Visit site