Skip to content Skip to footer
gastronomy-banner3

Studios Kilindra

Το ‘Κυλίνδρα’ είναι μία μικρή μονάδα τεσσάρων κλειδιών κτισμένη το 2000 στον ίσκιο του κάστρου της Αστυπαλιάς, στη μαγευτική τοποθεσία Κυλίνδρα της χώρας με άπλετη θέα στο Αιγαίο και στον κόλπο του Λιβαδιού. 

Αποτελείται από τρία Deluxe στούντιο, τέσσερις παραδοσιακές μεζονέτες και μία σουίτα, επιπλωμένα με ξεχωριστό γούστο και φαντασία με αντίκες και αντικείμενα τέχνης, ενώ ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και ποιοτικός., αλλά και την πραγματική αίσθηση μιας αληθινής και μοναδικής εμπειρίας από το ταξίδι σας στην Αστυπάλαια.

Το ‘Κυλίνδρα’ είναι κτισμένo στον ίσκιο του κάστρου, στη άκρη του παραδοσιακού οικισμού της χώρας με άπλετη θέα στο Αιγαίο. Ο σεβασμός στη παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διακόσμηση ήταν για εμάς μονόδρομος. Τα στούντιο είναι επιπλωμένα με ξεχωριστό γούστο και φαντασία με αντίκες, χαλιά και αντικείμενα λαικής τέχνης, ενώ ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και ποιοτικός. Οι εσωτερικοί χώροι θυμίζουν παλιό Aστυπαλίτικο αρχοντικό του περασμένου αιώνα, με τις ανέσεις όμως ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Στους εξωτερικούς δεσπόζουν το έντονο μπλέ και το λευκό που παραπέμπουν στις Κυκλάδες. Αυτό άλλωστε είναι το αρχιτεκτονικό ιδίωμα της Αστυπάλαιας. Όμως κανένα ύφος διακόσμησης δεν είναι αρκετό για ένα ξενοδοχείο, αν δεν συνοδεύεται απο την αγάπη και την φροντίδα προς τους φιλοξενούμενους.

: Phone:  +30 2243061131, +30 6973837037

Fax: +30 2243061131

:studioskilindra@otenet.gr

Visit site